De Dinerkaart van Brasserie de Badmeestericon pdf

 

Voorgerechten 

Mandje brood geserveerd met kruidenboter 4,50
Mandje brood geserveerd met kruidenboter, tzatziki en tapenade 6,00
Rundercarpaccio van Iers Black Angus geserveerd met Parmezaanse kaas, rode  pesto, pijnboompitten en kappertjes 10,75
Vitello Tonnato; combinatie van dun gesneden kalfsvlees geserveerd met huigemaakte tonijnmayonaise en kappertjes 10,75
Lauwwarm pakketje van geitenkaas en Serranoham geserveerd met walnoten en honing (ook vegetarisch te bestellen) 8,75
Vistrio van gerookte zalm, gerookte forel en Hollandse garnalen, geserveerd met cocktailsaus 12,75
Hollandse garnalen geserveerd met cocktailsaus 11,75
Gefrituurde calamaris geserveerd met tzatziki 6,75
Waldorfsalade; combinatie van selderij, appel, rozijnen en walnoten met een frisse dressing 7,75
Salade met buffel-mozzarella, tomaat en basilicum, geserveerd met rode pesto 9,75
Zeeuwse Oesters, 6 stuks, geserveerd met citroen en frambozenazijn met uitjes 14,75
Oesters per stuk: 2,50
Krokante Californian sushirol met surimi, wakame en Japanse omelet geserveerd met gember, sojasaus en wasabi 12,50

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood.

 

 

Soepen

Huisgemaakte dagsoep 5,25
Huisgemaakte (vegetarische) tomatensoep 5,25
Huisgemaakte vissoep gevuld met zeevruchten en gegarneerd met gamba en citroen 7,50

Alle soepen worden geserveerd met brood.

 

Salades

Diverse soorten salade, mais, ui, paprika, tomaat, komkommer, olijven, dressing

Geitenkaas: Lauwwarm pakketje van geitenkaas en Serranoham geserveerd met walnoten en honing (ook vegetarisch te bestellen 16,50
Mexicaanse bonensalade: Kidneybonen, mais, paprika, tomaat geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, koriander en limoen  16,50
Vis: Gerookte zalm, gerookte forel, Hollandse garnalen, Tonijnsalade geserveerd met cocktailsaus 18,50
Tonijn: Huisgemaakte tonijnsalade geserveerd met gekookt ei en ansjovis 16,50
Kip: Gerookte kip met appel en Cashewnoten, geserveerd met kerriemayonaise 16,50

 Alle salades worden geserveerd met brood.

 

Hoofdgerechten

Kipsaté met kroepoek, gebakken uitjes, atjar, geserveerd met frites 14,75
Mixed grill van Black Angus biefstuk, varkenshaas, boerderijkip en spek, geserveerd met tzatziki en frites 21,75
Black Angus Tournedos met pestoboter, geserveerdmet aardappelgarnituur en groente 23,75
Hamburger (Black Angus of vegetarische) met Goudse kaas, augurk, ui, tomaten salsa, geserveerd met frites 14,75
Eendeborst met sinaasappelsaus geserveerd met aardappelgarnituur en groenten 19,75
Paella, eenpansgerecht met vis, zeevruchten, Iberico chorizo, kip en groenten 18,75
sliptong, 3 stuks, met remouladesaus, geserveerd met frites 21,75
Mosselpan met diverse sauzen, geserveerd met frites  (indien voorradig) 19,75
Huisgerookte zalmmoot met wittewijnsaus en garnaaltjes geserveerd met aardappelgarnituur en groenten 18,50
Wrap met courgette, kidneybonen, paprika, tomaat, ui, mais, koriander en kaas (vegetarisch) 14,75
Pasta met gerookte zalm, geitenkaas, ui, pijnboompitten, geserveerd met wittewijnsaus 16,75
Pasta met aubergine, knoflook, tomaat, ui, rode peper, basilicum en Parmezaanse kaas (vegetarisch) 14,75
Gamba's in rode pesto en knoflook gebakken (zelf pellen!) met knoflooksaus, geserveerd met frites 19,75

 

 

Specials

3-gangen keuzemenu 21,50
Iedere maandag en woensdag onbeperkt Gamba's eten (zelf pellen). Gebakken met rode pesto en knoflook. Geserveerd met knoflooksaus, brood, frites en salade 21,50
Wijntip bij de Gamba's: Simonsig Chenin Blanc (Stellenbosch, Zuid-Afrika) - Druif: steen/chenin Blanc. Groenkruidig met fruit van ananas, perzik en banaan 23,50

 

 

Kindergerechten

Kroket, kibbeling of kipnuggets geserveerd met frites & appelmoes 7,50
Black Angus biefstukje geserveerd met frites & appelmoes 9,50
Extra groenten voor bij het kindermenu 1,50
Pasta met tomatensaus, ham en gesmolten Goudse kaas 6,50
Pannenkoek naturel 6,00
Pannenkoek spek, kaas of appel 7,00
3-gangen kindermenu: kleine tomatensoep, kindergerecht naar keuze, kinderijsje

12,50

   

Nagerechten

Kaasplankje met brie, geitenkaas, Roquefort, Willem van Oranje oud belegen kaas geserveerd met walnoten, honing en brood 9,75
tip! Glaslate Bottled Vintage Port 4,75
Creme Brulee met een krokant suikerlaagje 6,50
Biologischeboeren yoghurt geserveerd met walnoten en honing 5,50
Trufito, bol chocoladeroomijs afgedekt met een laagje krokante pure chocolade 5,50
Caprizzio, bol vanilleroomijs gevuld met karamelsaus afgedekt met een laag witte krokante chocolade 5,50
Pina, ananasroomijs met stukjes ananas 6,75
Sinaasappel gevuld met sinaasappelroomijs met stukjes sinaasappel 6,25
Kinderijs, verrassing gevuld met roomijs 3,95
Italiaanse Scroppino, ijsdrank van citroen, prosecco en wodka (10% alc.)  5,75
New York Cheesecake met aardbeiensaus en slagroom 4,50

 

  

 Heeft u een allergie? Meldt het ons! Allergenen informatie hebben wij beschikbaar.