De Keuze Menu's van Brasserie de Badmeester

 

Bij groepen vanaf 10 personen bespreken wij graag een menu met u om de snelheid te bevorderen. Het is de bedoeling dat u een menu kiest voor de gehele groep. Eventuele diëten vernemen wij graag van tevoren zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Natuurlijk kunt u ook in overleg met ons een menu van onze menukaart samenstellen. Wij hebben voor u ook een wijntip bij de menu’s gemaakt. 

Geeft u aan wanneer u hier gebruik van wenst te maken. Dit zit niet bij de menuprijs inbegrepen.

Wij adviseren u graag voor een passend wijnarrangement.

Voor grote groepen hebben wij keuzes uit een zeer uitgebreid buffet

 

 

Keuzemenu I

Trio van gerookte zalm, gerookte forel en Hollandse garnalen geserveerd met cocktailsaus

of

Carpaccio van Black Angus rund geserveerd met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, kappertjes en truffelmayonaise

***

Bouillon met reepjes kruidenflensjes

***

Kogelbiefstuk met kruidenboter, geserveerd met aardappelgarnituur en groente

of

Kabeljauwfilet met mosterdsaus, geserveerd aardappelgarnituur en groente

***

Crème brûlée met een krokant suikerlaagje

of

Caprizzio, bol vanilleroomijs gevuld met karamelsaus afgedekt met een laag witte krokante chocolade

€ 29.50

Wijntip:

Wit: HaHa Sauvignon Blanc € 31.50 per fles

Rood: Viu Manent Cabernet Sauvignon Gran Reserva € 26.50 per fles

 

 

Keuzemenu II

Groene asperge salade met feta, cherrytomaten en balsamicodressing  

of

Calamaris met aioli en limoen

***

Bouillon met reepjes kruidenflensjes

***

Black Angus tournedos met Pestoboter, geserveerd met aardappelgarnituur en groente

of

Gambas in pesto en knoflook gebakken met aioli, geserveerd met frites (zelf pellen!)

***

Kaasplateau; Brie, blauwschimmelkaas, oude kaas en geitenkaas

of

Trufito, bol chocoladeroomijs afgedekt met een laagje krokant pure chocolade

€ 33.50

Wijntip:

Wit: Chardonnay Viu Manent  € 26.50 per fles

Rood: Château Tour de Chantecaille Grand Cru  € 35.00 per fles

Tip bij dessert: Taylor’s Late Bottled Vintage Port € 4,75 per glas

 

Keuzemenu III (lunch of lichte avondmaaltijd)

Huisgemaakte soep van de dag

of

Huisgemaakte tomatensoep

***

Salade met lauwwarm pakketje van Serranoham en geitenkaas, walnoten, honingdressing

of

Salade met avocado, Willem van Oranje oude kaas, appel, cashewnoten, frambozendressing

of

Salade met gerookte zalm, gerookte forel, tonijnsalade, Hollandse garnalen, limoenmayonaise (toeslag € 3.00)

***

Crème brûlée  met een krokant suikerlaagje

of

Caprizzio, bol vanilleroomijs gevuld met karamelsaus afgedekt met een laag krokant witte chocolade

€ 21.75

Wijntip:

Rosé: Côtes de Provence Sainte Lucie MIP Classic € 26.50 per fles

 

 

 

Keuzemenu IV

Huisgemaakte tomatensoep

of  

Huisgemaakte soep van de dag

***

Kipsaté met kroepoek, gebakken uitjes en atjar, geserveerd met frites

of

Tagliatelle met gerookte zalm, geitenkaas, ui, pijnboompitjes en wittewijnsaus

***

Caprizzio, bol vanilleroomijs gevuld met karamelsaus met een laagje witte krokante chocolade

of

Trufito, bol chocoladeroomijs afgedekt met een laagje krokante pure chocolade

€22.75

Wijntip:

Wit: Simonsig Chenin Blanc € 26.00 per fles

Rosé : Cotes de Provence Sainte Lucie MIP € 26,50 per fles